perjantai 6. helmikuuta 2015

nyt just ei millään ehdi

Mieletöntä juoksemista akateemisesta rakennuksesta toiseen, venyttelytunnille, ystävän kotiin kesken päivän (naurettiin sohvalla, kun vakavuus inhotti), portaita ylös alas viidenteen kerrokseen kreikan tunnille, työhaastatteluun vieraaseen kaupunkiin, jossa viimeksi käydessä menetin rakkaan. Voi hyvänen aika, totean vaan. Millaista elämä on, jos voi kuvitella viikon rennoimmaksi päiväksi sen, jona pitää vakuuttaa kolme pappia ja pari muuta, että olisin mahtava ripariope.

Yhtenä päivänä luennolla viereinen tyyppi taputti päätä ja sanoi, että näytin niin surkealta. Olin ehkä vain juostessa unohtanut hengittää. 

[K I I R E]

Tämä viikon rennoin meni kuitenkin kivasti, kaikesta huolimatta. Junassa oli kivaa, systiksen tenttikirja oli pari tuntia oikein kiva, kaupunki oli valtavan kaunis. Aurinko paistoi mennessä tullessa Lempäälän asemalla, päätepysäkilläkin vähän. Ensimmäinen valoisa aika tänä vuonna. 

Eikä haastattelukaan ollut niin paha kuin Ruusu pelotteli (minulta ei kysytty kynttiläpäivästä ja se riitti helpotukseksi), vaikka olinkin toisiksi ainoa fuksi ja muut palauttelevat keväällä gradujaan. Luulen puhuneeni ihan melko fiksuja jopa, vähintään joihinkin kysymyksiin. Nauroin ainakin, oli mielettömän kiinnostavaa ja ainakin opin hirmusti (,vaikken ilmeisesti ollutkaan ihan unelma)

Nyt juuri vähän väsyttää, enkä saa kirjoja auki, vaikka olisi pakko, jottei torstaina itkettäisi palauttamaton essee Neitsyt Mariasta. Pitää ja pitää, ja samalla elän jossain kuplassa. Ostin kaakaota ja appelsiineja, kun ajattelin, että ne herättäisivät. Unohdin syödä ne, joten olen unessa yhä ja ikuisesti.

3 kommenttia:

  1. Sinäkö(kin) sait paikan? <3 Fuksivuoden kolmosperiodi on ihan tappava, nimimerkillä kauhulla muisteleva -93. Parasta on kuitenkin, kun reilun kuukauden päästä tarvii enää vaan muistella sitä prässiä, josta on vedetty läpi, ja voi todeta, että siitä selvisi!

    VastaaPoista
  2. Hui en! En saanut, enhän kuulostanut siltä :D Mutta haastattelu noin kokemuksena oli kyllä jotain tosi opettavaista.

    Sinä siis ilmeisesti sait, onnea! ♥ mulle kerrottiinkin, että siellä oli tosi fiksuja tyyppejä, kuten se tuleeks susta pappi -Iida! :D

    Voi tämä on ihan tuskaa, mikään ei kuulosta paremmalta just nyt kuin tieto siitä, että tämäkin periodi loppuu joskus!

    VastaaPoista
  3. Voi höh, toivoin, että nuo tägit tuleva ja kesäteologi! olisivat tarkoittaneet, että sait paikan :( Se puhelimen päivystäminen oli hermoja raastavaa, kun huone oli ollut täynnä äärimmäisen hyviä ja päteviä ehdokkaita, joista kaikki olisi minun mielestäni pitänyt palkata.

    Voimia sulle kevääseen <3

    VastaaPoista