perjantai 3. marraskuuta 2017

arkikatkelmia

Koodisanoja: kiire, kalenteri, kahvi.

Mulla on puhelimen muistiossa suurtalouskeittiön kahvinkeitto-ohjeet: vesihana, töpseli, vihreä nappi, neljä vajaata mittaa, viistoista litraa. On vastuuviikkoa, torstaita mustissa, kahvia ja leikkiviä lapsia. Automatto, värikynät ja keittoiltoja kirkolla. Virsiä ja viiniä, messupalavereita ja sähköposteja.

Mutta myös vapaata on: Saamelaisveri, Tallinna-päivä ja kirjamessut. Ja noppia tippuu näköjään puolivahingossakin weboodiin, viimeksi eskarissa oon varmaan näin vähän tehnyt oppimisen suhteen.

Arjen keskellä iloitsen kestokahvimukista. Luovutin sen suhteen, etten enää ostaisi kallista ja pahaa kahvia ennen luentoa, ja ajattelin, etten ainakaan tuhoa maailmaa siinä samalla niin paljon.

Pitäis hankkia töitä tuleviksi kesäkuukausiksi. KirkkoHR on mielessä iltaisin, ne lomakkeen valmiiksitäytetyt sarakkeet, joissa oon loistava ja tunnollinen. Ne syvät hyvät toiveet ja oikeet unelmat niiden sarakkeiden alla. Haaveissa valkoinen kaulus jossain kaukana.

Mielessä on iloinen ensi kevät: kuusi harkkaviikkoa tunnin ja kahden minuutin päässä pikkukaupungissa. Sekä ajatus siitä, mitä violettia haluan olla luomassa myös kevätkuukausina.

Keskiviikkona ostettiin liput lomalle. Sitä mä odotan kaikkein eniten.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti